Po co nam błonnik?
Braki w uzębieniu. Szczęka krucha i delikatna. Żołądka praktycznie nie ma. Jelito cienkie skrócone z trzech metrów do kilkunastu centymetrów z ograniczoną zdolnością wydzielania enzymów. ...
czytaj więcejBraki w uzębieniu. Szczęka krucha i delikatna. Żołądka praktycznie nie ma. Jelito cienkie skrócone z trzech metrów do kilkunastu centymetrów z ograniczoną zdolnością wydzielania enzymów. ...
czytaj więcejOtyłość to wyjątkowo dokuczliwa i niebezpieczna choroba ciała, a nie umysłu. Nie zależy od silnej woli czy odpowiedniej motywacji. Odpowiedzialne za nią są hormony wydzielane ...
czytaj więcejZ mgr Justyną Marszałkowską z Centrum Dietetycznego Pro Linea w Warszawie rozmawia Magdalena Jarosz
czytaj więcejŚwięta Bożego Narodzenia to czas wyjątkowy – dni wypełnione wspaniałą, rodzinną atmosferą, okazja do spotkania z bliskimi. Niestety, dla niektórych osób są związane również z ...
czytaj więcej